Vakantie Italie 2019 [13]

Een relaxdag! Ik ben vanmorgen te voet naar een locale bakker gegaan, ongeveer 20 min lopen, maar meer dan waard (het brood bij de supermarkt op de camping werd ons afgeraden). Ik probeer op mijn beste Frans brood te bestellen, maar met 2 baquettes en 4 croissants in mijn handen denk ik dat de missie geslaagd is :-).

Na het ontbijt gaat Sven handdoekje leggen bij het zwembad, afgrijselijk, maar het moet om een plek te hebben, denken we. Toen we vervolgens om 11:00 uur bij het zwembad aankwamen waren onze handdoeken weg .. ‘gestolen’ door de krokodil. Wat blijkt .. er wordt dus gecontroleerd op handdoekje leggen en handdoeken die al sinds het begin liggen worden lukraak verwijderd .. eindelijk een camping die er wat aan doet, al zijn we natuurlijk nu niet heel gelukkig, hahaha.

We zwemmen de hele dag en in de middag zakken we af naar onze caravan voor een relax middagje.. spelletje spelen, beetje slapen … niks hoeft, niks moet … heeeeeerlijk!

’s Middags ga ik met de jongens nog lekker ravotten in de zwembaden, erg mooi allemaal hier, ook een geweldige wildwaterbaan. Na het zwemmen besluiten we om richting Perigeux te gaan. Leuk stadje om te zien en uiteindelijk zijn we rond 23:00 uur thuis om de voorbereidingen voor Kaj zijn verjaardag nog te doen .. slingers horen erbij!