Vakantie Italie 2019 [8]

En dan is het alweer dinsdag, eigenlijk nog twee volle dagen voordat het weer voorbij is. Vanmorgen gaan Natasja en Ingrid naar een lokaal marktje en hebben we afgesproken om in de middag naar Pisa en Lucca te gaan.

Vandaag is Kaj niet helemaal lekker, klaagt over buikpijn en je ziet aan hem dat ie niet fit is. Vannacht heeft ie ook flink wat rondgespookt. Toch besluiten we om te gaan, het komt niet vaak voor dat we hier zijn.

In Pisa is uiteindelijk alles gebaseerd op de scheve toren en daar maken we natuurlijk weer de mooiste foto’s van. Ik plaats deze zodra ik kan, die zijn met de camera gemaakt. Heel grappig om te zien hoe schuin een toren kan staan (als je er goed voor staat natuurlijk :-)).

Inmiddels hebben we ook onze volgende stop gevonden, we gaan naar Castellane in Frankrijk (Provence), is op 550 km van ons huidige verblijf, wel slechts voor 2 nachten, maar dat zien we dan wel weer.

Na Pisa rijden we door naar Lucca, een vestingstadje, bij aankomst is het even zoeken naar een parkeerplaats, maar eenmaal binnen kijken we onze ogen uit, mooie straatjes en steegjes en nog belangrijker (op het oog voldoende eetgelegenheden). We vinden een plekje op een plein. Dat is net op tijd, want kort na ons stroomt het hele plein vol. We eten lekker en ons buikje vol, waarna we na een heerlijk Italiaans Ijsje richting onze camping gaan. Het is bijna 2 uur rijden en we zijn rond 23:30 pas weer terug.

Morgen de laatste dag!