Vakantie Italie 2019 [6]

We starten de dag zoals we eigenlijk altijd starten, buiten ontbijten, wat een genot is dat zeg.. heerlijk, je merkt dat het al snel warm wordt, het is de heetste dag van deze vakantie.

We hebben met Rinus en Alexandra afgesproken om even een bak koffie te drinken voor we weer in het zwembad ploffen. Ondanks dat het een grote camping is, zitten ze eigenlijk heel dichtbij, nog geen 5 minuten lopen. Het is een soort terrassencamping tegen de berg aan. Natasja houdt niet van deze grootte maar ze vind het heel erg meevallen tot nu toe. Er zijn alleen heel veel Nederlanders, en dan bedoel ik ook ‘heel veel’. De voertaal is Nederlands, en dat is wel eens jammer.

De kids gaan met Ingrid en Edwin mee naar het zwembad, we zijn daar uiteindelijk zo rond het middaguur en liggen lekker te spetteren in de vele baden, dat is echt perfect … ondanks de pijn in mijn schouder schuwen we de wildwaterbaan niet 🙂 .. echt super leuk om samen met de kids dit te doen.

We hadden in de ochtend al besloten om aan het einde van vandaag naar Florence te gaan, we zitten er 35 km vandaan en dan kan je die stad natuurlijk niet overslaan. Wauw … wat is dat een mooie stad, met geweldige gebouwen en natuurlijk de bekendste brug (Ponte Vecchio). ‘Italiaanse oude brug’ waar tientallen winkels zijn gehuisvest .. nou zeg maar kluisjes .. want het zijn allemaal juwelierszaakjes.