Camping Playa Tropicana Alcossebre – Dag 11

Vandaag maar weer eens op pad!

We hebben voor het boeken zitten twijfelen om naar Peniscola te gaan, een dorp hier zo’n 35 km vandaan. Dus dan maar even kijken wat we al dan niet gemist hebben ;-). Na het ontbijt de spullen in de auto (ook de zwemspullen, je weet niet wat we tegen gaan komen natuurlijk)..

Onderweg vallen alle reizigers in slaap, het is gisteren laat geworden en dat is te merken. Het is ongezellig om zo te rijden, maar het is niet anders.

In Peniscola iedereen maar weer wakker gemaakt en oh wat ben ik blij dat we daar niks geboekt hebben, wat een toeristen, wat een drukte!
Op het strand ligt iedereen hutje-mutje, handoekje aan handoekje, kan gezellig zijn, maar ik vind dat niks .. Langs de boulevard alleen hoge stukken beton (hotels, appartementen) .. niks Spaans aan. Wat hebben wij het getroffen in ons kleine dorpje.

Na wat te hebben rondgereden, besluiten we om even een terrasje op te zoeken om wat te drinken, het is wel heet en de jongens hebben dorst (papa en mama ook, maar we gaan natuurlijk op het terras voor de jongens :-)). Een kleine snack erbij, lekker! Overigens eten we in “Chirinquito Willy” een klein restaurantje op de kop van een stukje strand .. in Benicarlo.

Na de lichte maaltijd toch even bij zee kijken, maar dit is niet iets om lekker in te zonnen, de zee loopt stijl af en voornamelijk kiezelstenen. We besluiten om lekker terug te gaan en bij ons op de camping naar het strand te gaan. Om acht uur uiteindelijk eten we op het terras bij de bungalow en vanavond liggen we allemaal op tijd op bed.

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *