Camping Playa Tropicana Alcossebre – Dag 12

Het einde komt al in zicht en we hebben eigenlijk onze volgende bestemming nog niet geboekt. Het is de bedoeling om komende week een paar dagen door te brengen met Carla, Martijn en de kids in Santa Cristina (boven Barcelona), dat verkort onze terugreis met 400 km. Tot nu toe weinig geluk en dat wat we hebben gevonden kost 300 euro per nacht .. (we zijn gekke henkie niet..).

Hopelijk morgen een laatste kans en anders ben ik bang dat we eerder aan de terugreis moeten beginnen als wat we hadden verwacht .. duimen dus.

Vandaag een lekkere stranddag .. papa is zo slim om te vergeten Kaj zijn gezicht in te smeren, en dat hebben we geweten, mijn kleine vriend heeft een heeeeeel warm hoofd … #stommepapa .. :-(.. Voor de rest was het heerlijk, lekker om te zien dat Kaj een beetje angst is kwijt geraakt en nu ook lekker in de golven spartelt. Dikke pret.

We eten nog een laatste keer bij het restaurant om de hoek! Lekker eten, maar veel te snel! Kaj en Sven wilden afsluiten met een potje poolen en nu ligt alles weer op 1 oor.

tot morgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *