Vakantie 2022 – Roadtrip Europa – deel 8

Maandag 8 augustus

Vandaag de eerste dag op een wat ‘langere’ bestemming, we verblijven hier 4 hele dagen. Na het rustig ontwaken, het is hier in de ochtend al heerlijk weer en een heerlijke temperatuur, ga ik samen met Sven op pad om brood te halen in het supermarktje op de camping. We waren al min of meer gewaarschuwd dat het niet een hele gevulde supermarkt was en dat bleek ook, ook Corona heeft hier huisgehouden (denk ik). Het ziet er gewoonweg niet uit .. zo’n lege supermarkt op de camping. En ook weer flink aan de prijs, dus we nemen echt het nodige mee, we gaan straks boodschappen doen.

Heerlijk zeg dat ontbijten op het terras buiten, dat is lang geleden. Natuurlijk niet zo uitgebreid als in de hotels van de afgelopen week, maar ik vind dit ook meer dan goed, heerlijk zelfs. Kaj ligt tot 11:00 uur op 1 oor, die was er aan toe om uit te slapen, als we hem niet wakker hadden gemaakt, dat denk ik dat ie heel de maandag had overgeslagen haha.

We zijn uiteindelijk met z’n drietjes (Kaj wilde niet mee) boodschappen gaan doen bij Lidl en de EuroSpar, zo zijn we ook voor de komende dagen klaar. Eenmaal teruggekomen in de caravan wilden de jongens zwemmen. We hebben daar met ons viertjes gelegen. Heerlijk zo in het zonnetje, dat konden we wel gebruiken. Hier in Italie is een badmuts verplicht, blijft toch altijd vreemd, maar goed, iedereen doet het en iedereen heeft ook dezelfde badmutsen haha.

Daarna zijn we terug gegaan om een lichte lunch te hebben op ons terrasje. De jongens willen de rest van de dag naar het zwembad, dus die hebben we laten gaan, wij moesten nog naar de receptie. Pffff, daar hebben ze de snelheid ook niet uitgevonden, we hebben anderhalf uur gestaan om alleen onze paspoorten op te halen.. blegh.

Vanavond hebben we allerlei kleine hapjes op tafel gezet, geen drukte en geen poespas, gewoon gezellig met zijn viertjes, spelletje spelen, beetje eten en niet te laat onder de wol. Ik merk dat ik vooral echt op ben nu, ik val de continue in slaap en het voelt ook als echt op. Morgen weer een dag.

Het bereik is op de camping niet heel goed, heel af en toe 1 streepje 4g en ook geen WiFi, dus als de updates wat langer duren 😉 .. dan weten jullie hoe het komt.. en ach .. het is vakantie, eigenlijk helemaal geen internet nodig toch?? Leg dat de jongens maar uit haha. Foto’s uploaden lukt deze dagen simpelweg niet.

Slaap lekker en tot morgen!