Vakantie 2023 – Spanje – Creixell [Deel 11]

Onze donderdag is begonnen en we hebben nog 2 dagen voordat we weer richting huis moeten. Vandaag doen we lekker niks, beetje luieren en zwemmen. In de middag weer lekker spelletjes op onze veranda met kleine hapjes. In de avond eten we nog eenmaal wat kleins op de camping en dan is het wel klaar voor vandaag.

Ook vrijdag zakken we weer eens af naar het strand om met de familie Sas lekker te relaxen. Ik ga eerst nog even de auto laden en wat drinken inslaan voor de terugreis. Na een dagje strand gaan we lekker eten bij de Italiaan in Torredembarra (hopen we). Eenmaal aangekomen was er geen plek voor ons, dus waren we teleurgesteld. Maar wonder boven wonder kregen we toch nog een plekje om 20:00 uur. We waren erg blij, omdat we daar al eerder lekker gegeten hadden.

Tijdens het eten begon het zowaar te regenen, daar was het restaurant natuurlijk niet op berekend, maar we konden de tafels verplaatsen onder een afdakje, prima zo, de temperatuur was goed en het eten ook weer lekker. Toch was de service minder dan de eerste keer, veel te druk. Maar we hebben zo samen de vakantie gezellig afgesloten. Eenmaal terug op de camping hebben we de laatste spullen ingepakt, de wekkers gezet en zijn we lekker gaan slapen. Op naar de reisdag naar Carcassonne, via Fiona, Nico en Mitchell, die in Pals zitten (boven Barcelona).

¡Hasta mañana! Dormir bien (Tot morgen, slaap lekker!)