Vakantie Italie 2019 [9]

Vandaag dan echt de laatste dag, we besluiten om lekker rustig aan te doen, tenslotte moet er morgen een flink eind gereden worden. Edwin, Ingrid en de kids gaan richting huis, waar wij doorgaan richting Frankrijk.

We beginnen lekker in het zwembad boven op de berg, daar is de wildwaterbaan en kunnen de kids lekker ravotten. We hebben een paar bedjes met parasols en dat is maar goed ook, het is weer heet vandaag.

Einde van de middag besluiten we om een paar kleine hapjes te nemen op het terras met een drankje erbij om het gezellig af te sluiten, daarna even twee uurtjes het eea inpakken en opruimen en dan nog te eten op de camping (er zijn drie restaurantjes).

Na het eten konden de kids nog even springen op een trampoline met bungeejump touwen .. lachen .. Kaj wilde toch weer klimmen. Uiteindelijk na alle activiteiten, klimwerk en natuurlijk een ijsje ter afsluiting, lagen we rond middernacht in ons bedje.. wekker gezet om 8 uur.. Das weer vroeg deze vakantie, de jongens hebben elke dag uitgeslapen tot 9 uur / half tien.