Vakantie 2022 – Roadtrip Europa – deel 16

Dinsdag 16 augustus

Gisteren zijn Edwin en ik bij een golfbaan geweest, 4km verderop. We gaan vanmorgen op tijd die kant op om een ronde te lopen, toch wel gaaf om dat te kunnen doen.

We slaan om 8 uur af, het is licht bewolkt en het regent een paar kleine druppen. Leuk om te lopen! We scoren natuurlijk voor geen meter met onze gehuurde sets, maar wat een pret.

Na het golfen weer lekker terug om te kunnen zwemmen, voor vanavond hebben we een plek gereserveerd in het restaurant bij de golfbaan, ik ben heel benieuwd, meestal is dat lekker eten.

We hebben pret in het zwembad, drinken een biertje en vooral veel glijden samen met de kids. Het is tenslotte ook vakantie. Het is vandaag ook super-rustig in het aquapark, daardoor kunnen we overal gewoon doorlopen. Heel fijn.

Uiteindelijk is het tijd om op te frissen voor het diner, de verwachtingen zijn inmiddels hoog opgelopen, wat een pret haha. Eenmaal aangekomen bij het restaurant gaat het mis, de reservering is niet duidelijk begrepen, onze tafel buiten is al vergeven en de gastheer wil ons een tafel binnen aansmeren. Maar daar gaan we niet mee akkoord, de laatste dagen is het weer geweldig en willen dus ook buiten eten.

Ze schuiven wat rond en uiteindelijk een tafel buiten! Dit akkefietje zou ook uiteindelijk het enige dingetje zijn, wat een service, wat een eten en wat een geweldig restaurant. De gastheer maakt de avond compleet en hij weet wat hij doet, echt heel erg goed, laat ik het nog maar niet hebben over het eten, wat was dat heerlijk .. mijn eigen steak kunnen grillen!

We besluiten ook meteen om donderdag ons galgenmaal hier te nuttigen en reserveren dus opnieuw!

Morgen reizen we af naar Zagreb, Kroatie, daar zitten we vlakbij!

tot morgen!