Vakantie 2022 – Roadtrip Europa – deel 11

Donderdag 11 augustus

Het is alweer de laatste dag op ons verblijf in Italie, de tijd is voorbij gevlogen. We willen vandaag niet te veel gekke dingen doen, tenslotte zitten we morgen wel weer de hele dag in de auto. We beginnen met uitslapen, uitslapen en nog een uitslapen, Kaj heeft de smaak te pakken om 11:00 uur ligt hij nog op 1 oor. We ontbijten wat, we lezen een beetje en doen echt helemaal niks.. heerlijk. Kaj komt om 12:00 uur ook eens buiten kijken en dan is het meteen tijd voor actie! We gaan naar het strand om daar even te zwemmen en te luieren.

Na ongeveer anderhalve minuut is Sven er al klaar mee en hij wil naar het zwembad, maar we blijven er toch even liggen, het is echt heerlijk weer. De jongens besluiten om dan maar samen naar het zwembad te gaan, wij sluiten later aan. Veel spannender dan dit kan ik het vandaag niet maken ;-).

We beginnen om 19:00 met het inpakken voor de reis van van morgen en rond 20:30 zitten we in het restaurant aan onze galgenmaal ;-).. 2 pizza met ham en champignons, en 2 x penne bolognese (jullie mogen invullen wie wat heeft genomen), een liter witte wijn en 2 frisjes (dit mag duidelijk zijn haha).

Daarna moest nog wel even de competitie vorm gegeven worden met 2 potjes Qikzz en 1 potje Keezen, daarna POB (plat op bed) en op naar de reisdag morgen. We hebben contact gehad met de van aartletjes en zij verwachten tussen 13:00 en 14:00 aan te komen in Slovenie, wij denken dat we er tussen 15:00 en 16:00 zijn, het is allemaal prima… vakantie ;-).

Op naar de laatste pluk van onze vakantie!

Op naar de reisdag!

Tot morgen allemaal!