Vakantie 2022 – Roadtrip Europa – deel 18

Donderdag 18 augustus

Onze laatste dag is aangebroken, in de ochtend pakken we meteen even wat zaken in, dat scheelt vanavond weer wat. We zijn een uurtje bezig en hebben het meeste al in de tassen zitten, morgen gaan we rond 9 uur vertrekken en zien wel waar we eindigen. Maar eerst nog een dagje lekker relaxen. We gaan eerst nog even wat zaken inslaan voor de terugreis, zodat we genoeg proviand aan boord hebben haha.

We liggen weer bij het zwembad en nog 1 keer alle glijbanen af, leuk waterpark voor de afwisseling in onze vakantie! Rond een uur of twee zakken we terug naar onze tent om daar nog even een drankje te nuttigen en ons op te frissen voor vanavond.

In de middag heb ik verder de auto ingepakt, de laatste zaken doen we morgen wel. Daarna nog even met de kids naar de golfbaan gereden, voetgolf! Leuk om 9 holes te lopen. Voordat we weg gaan begint het te waaien, dus we vragen ons af of we wel kunnen spelen, maar eenmaal aangekomen, gaat de wind liggen, komt de zon tevoorschijn en kunnen we in de hitte aan de bak.

Daarna terug naar de tent, opfrissen en klaar maken voor ons galgenmaal.

We eten weer heerlijk en daarna nog even terug naar de tent om de laatste ronde van de keezen-competitie te spelen. De mannen staan achter met 5-4 .. maar zijn de keizers van deze zomer… 6-5 winst!!! Kaboem!!

Morgen reisdag .. de wekker gaat om 7 uur .. ontbijt, inpakken en vertrekken.