Vakantie 2023 – Spanje – Creixell [Deel 4]

We gaan lekker zwemmen in het zwembad op het park. Een heleboel Spanjaarden zijn weer vertrokken, die verblijven hier denk ik alleen voor het weekend. We zijn om 11:00 bij het zwembad, dat gaat dan pas open, best raar .. maar goed, er is ook beveiliging aanwezig, dus misschien heeft het daarmee te maken. Een paar strandbedjes bij een parasol zijn voor ons vandaag en dan kan de dag relaxen beginnen.

In de middag uiteraard nog even een biertje op het terras afgewisseld met een plons in het water, heerlijk.

In de avond besluiten we om eens buiten de camping te gaan kijken. Het lijkt alsof we weer in de middle of no-where terecht zijn gekomen en dat blijkt helaas ook zo te zijn. We eten bij een restaurant aan de weg, vlakbij de camping, maar meer dan een ok stempel mag het niet hebben. In ons beste Spaans probeerden we te bestellen, blijkt dat er een creepy ober rondloopt die een beetje Nederlands spreekt.

Na het eten gaan we naar de camping waar ik vroeger verbleef met mijn ouders, Gavina, aan de zee. Er is een heleboel veranderd, maar herken nog de betonnen wand waar je overheen moet klimmen om naar het strand te gaan.

We sluiten weer af met een potje of wat van het keezenspel .. stand 2-1 (Natasja/Sven – Marcel/Kaj).

¡Hasta mañana! Dormir bien (Tot morgen, slaap lekker!)