Vakantie Italie 2019 [2]

Vandaag gaan we van onze tussenstop naar onze eindbestemming ‘Camping Girasol Norcenni’ in Valdarno (onder Florence). We besluiten om ook nog even langs de kust te gaan, we hebben tenslotte tijd genoeg.

Ook slapen we eerst lekker uit en zitten rond half tien aan het ontbijt, zodat we rond kwart over tien weer verder kunnen. Onze algemene indruk van het hotel is prima, de bedden liggen prima en onze badkamer is ook erg netjes.

Ons reisplan van vandaag

Zoals gemeld vertrekken we rond 10:15 en dat verloopt eigenlijk voorspoedig, een kleine file richting de kust zorgt voor max 10 min vertraging en daar eenmaal aangekomen gaan we lunch aan zee … poeh, das een partij duur … 4 frisjes en 1 focaccia met ham en kaas, € 22,00…

We reizen na deze break van dik een uur door naar Valdarno en daar komen we rond 16:00 uur aan. We besluiten nog even boodschappen te doen voor we naar de camping gaan. Eenmaal bij de supermarkt lopen we Edwin, Ingrid en de kids tegen het lijf.. lachen!

Zij gaan voor ons uit naar de camping en alvast in de rij voor het inchecken. Als wij aankomen worden ze net geholpen en hadden voor ons alvast een nummer gepakt zodat we snel aan de beurt zijn. Na de formele handelingen gaan we eindelijk naar onze caravan en verblijf voor de komende dagen.

Na het uitpakken en een gewenst biertje :-).. gaan we eten in een klein dorpje vlakbij genaamd ‘Stecco’. Schijnen de beste pizza’s van de omgeving te zijn. Dat viel een beetje tegen, maar het Italiaanse ijsje na afloop voldeed prima. We zijn in Italie!