Camping Playa Tropicana Alcossebre – Dag 6

En daar zijn we weer … wat een heerlijke dag!

Eindelijk de eerste dag dat de zon helder schijnt en niet achter een ‘smog’ achtige laag, en dat is te merken ook, al vanaf het ochtendkrieken is de temperatuur aan de hoge kant en we zijn genoodzaakt om naar het strand te gaan .. vervelend zeg!

Kaj is opeens bang voor de golven en gaat niet heel ver de zee in, maar Sven is niet te houden, die maakt allerlei gekke capriolen en het maakt hem niet uit of hij 1 of 2 keer koppie onder gaat .. zolang hij maar op zee kan zijn .. wat moet dit worden.

Om drie uur vinden we het welletjes en eenmaal bij de bungalow aangekomen is dat maar goed ook, mama en papa zijn beide zo rood als een kreeft, gelukkig hebben we de jongens goed ingesmeerd en die komen er goed bij weg .. Kaj en Sven willen ook nog zwemmen in het zwembad, dus daar gaan de mannen weer…

Om 19.30 zijn we richting het centrum getrokken om wat te eten en bij terugkomst om 22.15 nog een ijsje na .. het kan niet op. Papa en mama aan de cocktails, de mojito is overigens de beste die ik ooit gehad heb..

Morgen nog een dagje relaxen en daarna gaan we maar eens van ons luie gat .. Valencia en een paar markten staan op de planning.

We missen vanavond het feestje van de 40-jarige Martijn ? .. maar dat doen we binnenkort dunnetjes over. Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *