Camping Playa Tropicana Alcossebre – Dag 5

Vandaag weer een dagje zwembad, de jongens wilden zo graag weer zwemmen. Mama was moe en bleef achter in de bungalow.

Kaj weer zonder bandjes laten zwemmen, maar hij was moe, dat kon je zien omdat hij zijn benen niet omhoog kreeg in het water. Niet gek ook na de late avond van gisteren. Dus de bandjes maar weer om en we hebben heerlijk gezwommen. Sven wilde nog in het bubbelbad, dus ook nog lekker gebubbeld.

Na het zwemmen weer terug naar de bungalow, opnieuw dreigende bewolking, maar een kleine spat regen was het enige gelukkig.

Ongeluk?
Tijdens het spelen kwam er een ander jongetje op fiets zo hard de bocht omzeilen dat hij recht op Kaj en Sven inreed met zijn fiets, gillen en krijsen. Kaj heeft uiteindelijk een blauwe schouder overgehouden, maar de schrik zit er goed in .. Tot overmaat van ramp is de grote vrachtwagen van Sven kapot, die moet naar de garage, maar bij de garage gaan ze denk ik zeggen dat ie kapot blijft :-(.. tijd voor een nieuwe ;-).

’s Avonds hebben we gegeten in het restaurant bij de camping, we wilden het niet te laat maken, de jongens zijn moe. Het eten is lekker, maar is de duurste van alle avonden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *