Vakantie 2023 – Spanje – Creixell [Deel 3]

En dan is het alweer zondag, tijd vliegt haha. Maar onze eerste dag op de camping dus. We moeten nog het eea regelen op de camping en na het ontbijt gaan we dat doen. De jongens nemen hun zwemkleding mee, die gaan lekker plonzen zodat wij de caravan verder kunnen inruimen en dan zien we wel wat de dag brengt. We moeten nog bijkomen van de reis dus we besluiten om de komende dagen vooral op adem (en temperatuur te komen). Wat is het hier warm zeg.. zelfs de Spanjaarden hebben het warm.

Eenmaal bij de receptie geweest, lopen we met de jongens mee naar het zwembad, dat is zo druk dat we blij zijn dat we nog even aan het opruimen zijn, heel veel Spanjaarden en Fransen, nog geen Nederlander gezien of gehoord, dat wilden we toch ook?

De jongens zijn lekker gaan zwemmen en na het inrichten van de caravan was het inmiddels wel tijd voor een drankje in de bar bij het zwembad en/of restaurant. De prijzen hier zijn echt laag, vandaar dat het ook vol zit met Spanjaarden en Fransen denken we.
’s Avonds gaan we eten bij het restaurant op de camping, lekkere tapas en dan sluiten we af met een spelletje keezen op ons terras.

Een kort verhaaltje voor deze dag 😉 .. ¡Hasta mañana! Dormir bien (Tot morgen, slaap lekker!)