Vakantie zomer 2018 – Italie [10]

Strand en wij moeten weer wennen aan samen zijn!

Vandaag was weer een prachtige dag, heel de dag zon, weinig wind en vooral veel warmte :-). Sven was vannacht erg onrustig en was bij ons in bed gekropen, maar we konden hem niet rustig krijgen. Uiteindelijk ben ik maar om 7 uur met een kop koffie lekker naar buiten gegaan .. heeeeerlijk!

We hadden nog wat boodschappen te halen en we wilden nu ook wel eens die Mercato Uno zien. De afgelopen paar keren steeds bij een lidl geweest (overigens bij de lidl hebben ze hier ook gewoon coca cola, fanta enzo). En weer waren we een half uur onderweg .. in mijn vakantie wil ik niet teveel meer rijden kom ik steeds weer achter. Toen we bij Mercato Uno arriveerden, bleek het geen supermarkt te zijn maar een groothandel ofzo. Rechtsomkeert dus maar en richting een andere supermarkt Oasi, halverwege de trip.

Deze supermarkt was inderdaad een mega supermarkt, maar vonden we wel wat aan de dure kant, met als gevolg dat we weer terug naar de lidl zijn gegaan om daar de boodschappen te halen :-).

Daarna weer lekker rustig aan op het terras bij de caravan en rond 16:00 uur richting het strand, lekker nog even zwemmen en ravotten met de boys. Kaj kreeg per ongeluk een voet van Sven in zijn gezicht en had een bloedneus, met water ziet dat er wel erger uit dan dat het is .. even dichtzetten en we konden weer verder.. heerlijk!!

Chef-Kok Kaj en Ober-Kelner Sven hebben daarna het eten voor ons gemaakt :-). De mannen hebben echter ook vrienden gemaakt op de camping en dat betekent dat ze eigenlijk geen tijd meer voor ons hebben, maar willen spelen met hun nieuwe vrienden. Papa en mama zijn weer alleen en zijn alleen even goed voor het eten en om ze op bed te krijgen, dit is toch wel wennen weer ;-).

Al met al een heerlijke dag!

Ciao!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *