Vakantie zomer 2018 – Italie [13]

De laatste dag alweer!

Gisteren geen nieuws :-)… heel de dag aan het strand .. lekker niks doen!

Vanmorgen zijn we weer begonnen met een heerlijk ontbijt, het is al vroeg warm. Natasja heeft toch nog even 4 km gelopen, maar zei al dat het heet was .. en dat heel vroeg. Ik kon mijn bed niet uitkomen, we hebben gisteravond met onze buren geborreld tot een uur of 1 .. uitslapen dus. De buurtjes zijn de ouders van de nieuwe vrienden van onze kleine zeerovers, dus dat is gezellig. Ze komen uit Hardinxveld, ook niet ver bij ons vandaan..

Daarna lekker naar het zwembad, de jongens durfden eigenlijk niet meer naar de zee, want 1 van de jongens heeft een kwallenbeet opgelopen .. de schrik zit erin. Dan maar lekker ravotten in het zwembad. Het is wel heet en ik raak wat oververhit … en weer lekker naar de caravan voor de gebruikelijke snack.

Einde middag weer naar het zwembad en natuurlijk afsluiten met een borrel aan de zee bij het strandhuisje daar. Ook de buurtjes gingen gezellig mee. We hebben nog gegeten in Guilianova (ook daar kwamen we de buren weer tegen). Terug naar huis en daar nog wat zaken ingepakt.

Reis Roseto - Pompei
Route van Roseto degli Abruzzo – Pompei

Morgen om 09.30 staat de check voor de caravan op het programma en daarna gaan we weer reizen. Ditmaal naar Pompei, dat wordt de laatste stop in deze drie weken. Ja en nog een stop halverwege richting huis, maar die tellen we nog maar niet ;-).

We gaan niet via de Tol wegen, maar gewoon binnendoor, dat heeft wel als gevolg dat we er ongeveer 6 uur over gaan doen, inclusief een paar stops, maar het mag de pret niet drukken en dan kunnen de jongens ook om half vier weer lekker in het water spartelen.

Ik hoop dat we morgen ook weer eens een ‘normalere’ verbinding hebben, maar ik verwacht er niet veel van. Ik ga proberen nog wat te schrijven en anders komt dat snel daarna wel weer.

Oh ja .. ook het tankprobleem speelt nog .. gisteren geen tankstation kunnen vinden waar ik met mijn tankpas kan tanken, vanavond kon ik nog 30 km rijden en besloten om een andere kant op te rijden, op hoop van zegen.. en jawel! de tank zit vol voor de reis van morgen :-).

Voor nu … slaap lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *