Vakantie Italie 2019 [11]

De dag op onze camping is er 1 met grote tegenstellingen, de ochtendkrieken zijn heerlijk met een lichte zonnestraal die de caravan binnen valt.. zal het dan toch?

Ik heb zelf een beroerde nacht achter de rug en het voelt als een beste griep helaas. Toch er maar uit om broodjes te halen. Heerlijke baquettes en croissants .. op zijn Frans! De supermarkt op de camping is al om 07:30 uur open en ik ben 1 van de eersten!

Hierna gaan we lekker ontbijten op onze veranda, het kan weer! Ook de zon komt over de bergtoppen heen en het beloofd een heerlijke dag te worden. De jongens willen gaan zwemmen en ik ga graag even mee, de temperatuur loopt al op naar 30 graden.

We hebben nog steeds stress om een volgende locatie te vinden en we besluiten om gewoon iets te gaan boeken, desnoods vanaf zondag. We vinden uiteindelijk een camping in de Dordogne en besluiten hier in twee etappes naartoe te rijden, het is wel 800 km.. Een tussenstop in Toulouse is geplant en de rest van de trip is nu eindelijk duidelijk. Donderdag 29 augustus gaan we richting NL, ik hoop vrijdag weer in mijn eigen bed te slapen :-).

Natuurlijk moeten we ook nog even op pad om de omgeving te verkennen en dus stappen we in de auto. Na een paar uur doelloos te hebben gereden besluiten we om wat boodschappen te halen in Castellane en daar maar een hapje te eten.

We zitten nog niet aan tafel of de lucht betrekt en het begint te storten… de temperatuur daalt snel weer naar vrieskou en daar gaan we weer. De snottebellen hangen aan Kaj en mijn neus, maar we houden het gezellig. Na het eten besluiten Kaj en ik naar de auto te sprinten om dan Natasja en Sven maar op te halen, we zijn bijna doorweekt als we bij de auto aankomen.. maar ach .. wat een lol .. rennen in de regen.

Moe maar voldaan springen we thuis nog even onder de douche en pakken de spullen in voor de volgende reis..

Slaap lekker et a demain!