Vakantie zomer 2018 – Italie [6]

Zwembad en glijbaan

Het gaat ons goed af .. dat niks doen ;-). Vandaag was het weer iets minder, met bewolking en dus een lagere temperatuur. Gelukkig ook maar even, Natasja is verbrand en kan niet veel zon hebben.

Volgens de jongens moesten we vandaag naar het zwembad met de glijbanen en dus rond half elf lagen we aan het zwembad met de glijbanen. En denk je dat we de jongens nog gezien hebben? Nee dus.. inmiddels zijn ze zo groot dat ze ons niet meer nodig hebben om de glijbaan op te komen en na een aarzelende start hebben ze denk ik wel meer dan 100 x een glijbaan gehad. Er staan er drie, dus die moesten allemaal geprobeerd worden.

Tussen de middag gaan we uiteraard terug naar de caravan om de hitte te ontlopen, al is daar weinig aan te ontlopen.. Als de zon begint te branden gaat de gevoelstemperatuur zo richting de 40 graden .. met een zeeklimaat, dus benauwd .. bah bah.

ZwembadRond 16.00 zijn we weer present en klimmen we weer de glijbanen in .. Met wat capriolen sluiten we de dag in het zwembad af. We gaan ons omkleden om iets te gaan eten. Natasja heeft bedacht dat we wel even ergens anders kunnen eten.. maar er is HELEMAAL niks in de omgeving. Althans, niets dat lijkt op een restaurant. We belanden in een dorpje hier 15 km vandaan en proberen daar een tafel te bemachtigen bij 1 van de weinige restaurants .. maar tevergeefs, geen reservering (non reservati) betekend geen tafel voor 4.

Het restaurant dat we daarna bezochten hadden we een tafel, maar na 10 minuten wachten … en wachten .. besloten om richting de camping te gaan om daar de sluitingstijd van 21.30 nog te halen, dat werd krap, maar we hebben het gehaald.. gelukkig!

Voor nu snaveltjes toe!
Slaap lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *