Vakantie zomer 2018 – Italie [14]

Reizen naar Pompei!

Vandaag zijn we vertrokken vanaf onze camping naar onze laatste bestemming Pompei. Dit beloofd wel wat bijzonder te zijn, ik vind het spannend om nog verder af te zakken naar het zuiden. Ik ben al wel bijna klaar met de vakantie moet ik zeggen van vandaag weinig zin om verder te gaan, eigelijk zat het vizier al op thuis.

Maarrr we zijn onderweg gegaan en wat een mooie gebied gaan we door, het is groen en prachtig om doorheen te rijden. We doen het rustig aan en komen rond 16.00 aan bij ons hotel. Het laatste stuk valt ons op dat ze hier als idioten rijden, inhalen bij doorgetrokken strepen .. inhalen over verdrijvingsvlakken en vanuit een uitrit zetten ze de auto gewoon op de weg.. bizar .. goed opletten kan er niks gebeuren.

Ook is het vanaf nu vies en smerig .. het stinkt hier .. Er liggen ladingen vuilniszakken langs de snelweg en in de dorpen is het niet veel beter.

Ons hotel zit in een straat waar Natasja en ik zelfs bij denken .. “wat moet dit worden” .. alle woningen zijn afgesloten met hekken. We rijden te ver, maar uiteindelijk komen we waar we zijn moeten. Het is een geweldig leuk hotel met 29 kamers, logeren bij de boer, dat dan weer wel. Naast een zwembad, restaurant en een aantal terrassen hebben ze een kinderboerderij en een eigen groentetuin. Er lopen kippen en varkens .. dus we weten waar het eten vandaan komt..

 

De jongens willen direct zwemmen en pa en ma nemen een borrel op het terras. Het is hier wel heet .. toen we aankwamen hebben we zelfs de 40 graden aangetikt .. en dat verneem je nu nog. Op de kamer hebben we airco .. heerlijk!

Spaghetti alla carbonara
Spaghetti alla carbonara
Ravioli
Ravioli

We besluiten om lekker op het parkje te eten en dat bevalt prima!

Morgen een dagje naar de Vesuvius, geen idee wat we kunnen verwachten.

 

 

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *