Vakantie zomer 2018 – Italie [5]

Een heerlijke stranddag

Zo, onze eerste avond op de camping zit er alweer op. We hebben nog een vakantieborrel gedronken op een terras en daarna een pizza gegeten. De dag is mooi geweest denk ik zo.

Vandaag dan eindelijk de eerste echte dag waarin we niks hoeven en/of moeten. Sven is om 7 uur al springlevend en vind dat papa en mama het bed maar uit moeten. Uiteindelijk is het papa die wel al naar buiten wil, het is heerlijk weer. De supermarkt is een dure supermarkt (stokbroodje kost al € 1,50) .. met een paar croissants erbij zitten we zo tegen de € 10,00..

Rond half negen zijn we allemaal op en zitten we aan het ontbijt, de temperatuur heeft de 30 graden al aangetikt, dus het is al benauwd. Vanaf 9 uur willen de jongens al naar de zee, dat weten we tot kwart over tien te rekken, maar dan gaan we naar de zee. Natuurlijk eerst goed smeren, factor 50 voor de kids en papa en mama ook al factor 30. Bij zee is het heerlijk, een lichte bries en de jongens vermaken zich uitstekend in het water, af en toe springen we er ook bij in … Rond half twee is het siesta tijd (hoe heet dat eigenlijk in Italie).. en gaan we terug naar de caravan.

Daar eten we wat kleine hapjes en Sven en mama gaan op bed liggen (slapen!!). Kaj en papa gaan een potje skipbo doen en papa wint!

Tegen half vijf nog maar even naar de zee, we zijn er nu toch!

Daar sluiten we af met een drankje op het terras, er is ook een bruiloft gaande op het strand. Rond half acht zijn we terug bij de caravan. Ondanks het gesmeer met factor 30 en 50 zijn er toch wat rode vlekken te zien bij de jongens en bij ons.. tijdens het douchen geen last van overigens.

We sluiten af met een pizza bij het restaurant (pff .. ik wordt zelf een pizza deze vakantie). Daar waren ze de jongens hun drankjes vergeten. Ik ging erom vragen en meteen kregen we als excuus een halve liter wijn extra … we hebben dat niet op gekregen ;-)…

Oh ja .. de boys wilden nog een potje poolen … dat duurde lang genoeg… en nu liggen we allemaal weer op bed. Zo is een doodsaaie dag toch nog in een paar regels samen te vatten :-). Slaap lekker!

Tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *