Vakantie 2023 – Spanje – Creixell [Deel 9]

Heel langzaam kroop onze vakantie naar het einde, maar inmiddels is het kruipen al lopen geworden en ik ben bang dat we ook nog gaan sprinten ergens de komende dagen :-(.

Dinsdag is weer een dagje van relaxen, het is denk ik de heetste dag van onze vakantie en dus gaan we richting het strand. Ik ga zelf nog even de auto laden en wat boodschappen doen, Natasja en de boys verplaatsen zich naar het strand, waar ik later ook aansluit. Het is dan al halverwege de middag en ook de Familie Sas komt er gezellig bij. We drinken wat bij hun op de veranda aan het strand en aan het einde van de middag nemen we een borrel op het terras van Camping Gavina.

We maken weer gebruik van onze meegebrachte grillplaat en zorgen er nu ook voor dat de koelkast leeg raakt. Naast het drinken wat er nog in staat hebben we nu alleen nog wat ontbijtspullen. Ook weer zo’n teken dat het einde in zicht is.

We sluiten weer af met een potje keezen, ditmaal maken we gehakt van onze tegenstanders, de stand is uiteindelijk 6-9 in het voordeel van Kaj en mij.

Morgen een dagje zwembad en we willen een bezoek brengen aan Tarragona.

¡Hasta mañana! Dormir bien (Tot morgen, slaap lekker!)