Vakantie zomer 2018 – Italie [7]

Bewolking en regen. Regen? Ja, regen!

Vandaag begon de dag zo warm, het was om half tien al niet meer te houden. De jongens hebben zoals beloofd uitgeslapen tot half negen en volgens mij was dat hard nodig. Ik weet niet wat er loos was, maar er lopen hier honden op de camping en die hebben tot laat lopen mekkeren .. waardeloos.. En vanmorgen om half acht begon het getetter alweer .. hopelijk is het morgen beter..

Het gebruikelijke ritueel begint zich in de ochtend al af te tekenen .. jongens uit bed, papa uit bed .. lekker naar de supermarkt, brood halen. Ik vind het brood wel redelijk te doen, de korsten zijn zo hard dat je er een stoeptegel mee stuk kan slaan. Het is in elk geval niet mijn favoriet.

Na het ontbijt werd het tijd om de voorraad weer aan te vullen, de sappen waren op en om nou elke dag een boterham met pindakaas of hagelslag te eten … lekker, maar nee .. toch maar niet. Toen we terugkwamen was de hitte echt niet meer te houden, elke stap betekend een explosie aan zweet .. bah bah. Toch maar relaxen .. glaasje water erbij .. of een koud biertje (het is tenslotte vakantie :)). Toevallig ook nog een glimp kunnen opvangen van F1. Max werd vierde .. (Hockenheim 2018).

Inmiddels was Natasja met de jongens alvast richting het strand om te zwemmen, maar die kwamen al heel snel terug, hard wind, beste fris en regen! Regen? Ja, echt dikke druppels.. Dat duurde echter een paar minuten en toen kwam de zon alweer tevoorschijn.. benauwd. Dit is later op de avond nog een keer voorgekomen en voor morgen wordt er zelfs een heuse regendag verwacht .. we gaan dan maar op pad :-).

Vanavond lekker bij de caravan gegeten, gezellig aan de grillplaat.. Gourmetten in de buitenlucht, beter kan Grillplaat bij de caravanniet.. Dat we laten mens-erger-je-niet en skipbo hebben gespeeld dat vermeld ik maar niet .. uiteraard heb ik nada niks gewonnen…

Meer valt er niet te vertellen!
Bis morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *